TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Toust à la štrúdl s tvarohem, jablkem a skořicí

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 8
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Dětem můžeme toust namazat polotučným nebo tučným tvarohem nebo tousty ještě lehce pomazat máslem.

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 681 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 0, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tvaroh ochutíme skořicí (a případně můžeme lehce osladit čekankovým sirupem nebo medem). Jablka si nakrájíme na tenké plátky nebo nahrubo nastrouháme. Toustový chléb potřeme skořicovým tvarohem, poklademe jablkem a posypeme rozinkami. Do toustu lze přidat i nasekané vlašské ořechy. Druhý toust také potřeme tvarohem a přiklopíme namazanou částí dolů. Zapečeme v toustovači.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři